lauantai 23. helmikuuta 2013

Suomen oppilaitosmyyntisopimus solmittu
iClass Finland Education Education Oy ja Mobie Oy ovat solmineet kirjallisen jälleenmyyntisopimuksen Suomen oppilaitosmyynnistä.

Pyrimme tällä sopimuksella tuomaan opetusteknologiamarkkinoille vahvaa pedagogista tulkintaa ja apua rehtoreille tulevaisuuden teknologiahankintoihin.

Mobie OnEdun rooli kokonaisvaltaisena ratkaisuna oppilaitoksille tulevaisuudessa on huikea. Tästä olen erittäin vakuutunut entisenä lukion rehtorina. Ei pelkästään sen takia, että teknologisesti Mobie Oy on jo vuosia edellä markkinoilla oleviin ratkaisuihin, mutta oppimateriaalin tuleminen ja sen tuottaminen OnEdu järjestelmässä synnyttää markkinoiden edistyksellisimmän ratkaisun kunnille ja oppilaitoksille vastata tulevaisuuden haasteisiin.
...
Suomen lukioilla on nyt kolmen vuoden kiihkeätahtinen kehitysura edessä, jollaista ei ole nähty suomen historiassa. Mobie Oy ja iClass Finland Oy palvelut pystyvät olemaan aidosti kotimainen ja hinta-laatusuhteeltaan kestävä ratkaisu tulevaisuuteen.

Digitaalisen julkaisualustan Mobie Zinen ja iClass Solution oppituntitallentamisen yhteensovittaminen syvenee 2013 vuoden aikana, niin että videorikastetut oppimateriaalit onnistuvat jokaiselta opettajalta ammattimaisen näköiseksi Mobie Zine julkaisuiksi!

Tiedotamme yhdessä Mobien kanssa jo lähitulevaisuudessa uusista Mobie OnEdu kehitysohjelman oppilaitoksista ja muista palveluista joita OnEdu tulee sisältämään jo lukuvuoden 2013-2014 alussa.

http://www.mobie.fi/zine/59/cover
Ota yhteyttä, kun tarvitset opasta some- ja opetusteknologian suolle :-)
Yhteistyö terveisin, 
Jukka Sormunen
0458896805

Ei kommentteja: