sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Yrittäjäksi opetusalan digitaaliseen muutokseen

Olen nyt jäänyt päätoimiseksi yrittäjäksi perustamaani iClass Finland Education Network Oy:n palvelukseen. Pidän puolentoista vuoden virkavapauden Kuopion klassillisen lukion rehtorin virasta ja katson olisiko minulla annettavaa yrittäjänä opetusalan digitaalisessa muutoksessa.

Kokemukseni opetusalan digitaalisista hallinto-ohjelmista, oppimisalustoista ja opetusteknologiasta on kertynyt vuodesta 1994 asti vahvasti niin peruskoulussa opettajana kuin lukion rehtorin työn ohella.  Esim. Klassikan peruskorjaus vuonna 2006 ja 24 luokkatilaan suunnittelemani opetustallennuksen teknologia yhdessä Ilkka Kukkosen ja Harri Tolvasen kanssa on  "lopputyö", jollaista ei ole globaalisti toteuttettu muualla. Jo lähes 20 vuotta toiminut Pro Trimaran Oy on edelleen toiminnassa ja vastaa kaikista toiminnoista ja sitoomuksista jotka olen tehnyt sen nimissä. Vuoden 2013 aikana toiminnot sopimuksineen on tarkoitus siirtää uudelle yritykselle neuvotteluiden myötä. 

Klikkaa kuvaa katsoaksesi uusin Zine julkaisu OnEdusta
Olen myös solminut yhteistyösopimuksen Kuopiolaisen Mobie Oy:n kanssa, jonka Mobie Zine julkaisujärjestelmä ja Mobie OnEdu palveluratkaisut ovat uudella yrityksellä jälleenmyyntituotteina. Näistä globaalisti ainutlaatuisista palvelukonsepteista lisää tietoa tässä Zine julkaisussa: 
http://www.mobie.fi/zine/63/cover

Pitkän kokemukseni perusteella ja vuosikymmenien verkostoitumisen myötä näen, että käsissämme ovat nyt ne tuotekonseptit, joilla voimme aidosti vastata seuraavien vuosien oppilaitoksien digitaalisiin haasteisiin. 

Lisätietoa iClass tuotteesta luokkahuoneeseen
Tarjoan käyttöönne konkreettista tietoa, koulutusta sekä välineitä siihen, miten opetuskulttuurin muutos voidaan toteuttaa oppilaitoksessa. Teknologisten ratkaisujen rakentaminen lähtee kustannustehokkuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä. Vaivaton, selkeä, huoltovapaa ja tukipalvelut sisältävä kokonaisratkaisu digitaalisen opetuksen toteuttamiseen on nyt mahdollista. Lisää tietoa yritystoiminnastani Pro Trimaran Oy:n sivuilta: http://protrimaran.com/

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan oppilaitoksenne muutospolku 2020 vuoteen asti.

email: jukka.sormunen@gmail.com
mobile: +358 45 8896805

Ei kommentteja: